Fii un biruitor!

“Abişai, fiul Ţeruiei, a venit în ajutorul lui David, a lovit pe filistean şi l-a omorât. Atunci, oamenii lui David i-au jurat zicând: „Să nu mai ieşi cu noi la luptă, ca să nu stingi lumina lui Israel.” 2 Samuel 21:17

Era un război între Filisteni și poporul lui Israel, a mers și David, a luptat și el, dar era obosit ( 2 Sam 21:15). Cineva voia sa îl omoare, însă, Abisai a venit in ajutorul lui și l-a izbăvit. Atunci oamneii lui, i-au zis “Să nu mai ieși cu noi la luptă, ca să nu stingi lumina lui Israel”

Te simți obosit in lucrarea Domnului? Puterile îți scad?

Dumnezeu vrea sa te ajute, vrea sa îți vina in ajutor, vrea sa îți vorbească și sa te umple de putere, sa nu mai fi slab in lupta, ci unul puternic, un biruitor.

Ce sa faci? Sa nu te mai indrepti spre lucrurile lumii care îți slăbesc puterea și pot face ca lumina ta sa se stingă, sa fii slab spiritual. Sa nu fii atât de centrat pe lucrurile pământești și sa te zbați cu ele încât sa nu mai ai timp de rugăciune si Cuvânt, sa nu îți irosești timpul in lucruri care nu ajuta la nimic, ci din contra, te sting si te îndepărtează de Dumnezeu.

Caută refugiul tău in Domnul, mergi la sursa de putere, pune preț pe rugăciunea in odăița, e de mare valoare, doar tu si Domnul. Cugeta la Cuvântul Domnului, fa-ti timp pentru el, acolo sunt fagaduintele Sale si cuvinte pline de viața.

Ce minunat sa fii un luptător in via Domnului, un sol al Sau, si ce minunat când ești unul puternic si unul care învinge si biruiește, si nu numai, care ajuta si pe alții care sunt obosiți si sleiți de putere.

Da, de noi atârna, de ceea ce facem si ceea ce nu, noi alegem pe cine slujim si cu ce ne hrănim mai mult, lucrurile care ne ocupa cel mai mult agenda noastră.

Dacă vrem sa avem putere si sa fim războinici, sa ne antrenăm bine si sa ne dam silința, sa mergem tot ‘nainte, din putere in putere si din biruința in biruința.

Lasă un comentariu