Despre mine

20180406_082626

Mă numesc Eugenia Andras, născută într-o familie credincioasă si binecuvântată de Dumnezeu.

În anul 2002 ne-am mutat in Spania, țară unde locuiesc şi în ziua de azi. Atât liceul cât şi facultatate, aici le-am terminat.

Credința în Dumnezeu este baza vieții mele, prioritatea care vreau şi mă lupt să rămână pe primul loc indiferent de circumstanțele vieții. La vârsta de 16 ani, am făcut un legământ, am primit pe Hristos ca Domn si Mântuitor în viața mea, am ales să îL slujesc toată viața.

Dumnezeu a pus dragostea Sa în inima mea, dragoste care mă îndeamnă să îL caut şi să îL cunosc pe El tot mai mult. Este o dorință în inimă care tânjeste tot mai mult după Dumnezeu, după experiențe cu El, după o viață trăită la supranatural, aşa cum mulți oameni ai lui Dumnezeu au avut.

„Strigătul inimii” exprimă această dorință, dorința de a căuta şi a cunoaşte tot mai mult pe Dumnezeu, dorința de a sluji Domnului, de a mă lăsa la indemâna Sa şi de a fi o mărturie vie oriunde mă va trimite El.

Care este povestea acestui titlu? Era o zi de Joi când s-a născut această dorință de a crea acest spațiu, m-am gândit si la un nume în acea zi, dar era cam lung si parcă nu mă convingea. Vineri dimineața am spus Domnului „Vreau să lucrez în colaborare cu Tine, singură nu vreau să o fac. Ori cu Tine, ori nu o fac!” I-am spus iarăsi să îmi dea un alt nume pentru pagină dacă voia altul. Acea seara, am primit un mesaj de la o soră dragă care mă chema la rugăciune ziua următoare la un loc la aer liber, pe deal. Chiar dacă mai aveam de învățat, am acceptat, mi-a plăcut foarte mult ideea şi eram foarte bucuroasă, nu ştiu să fi mers vreodată să mă rog pe un deal.

A ajuns minunata zi! Pe drum îi spuneam Domnului că voiam să îmi vorbească, să îmi dea si acel nume special care îl ceream, şi aşa a fost! În timpul rugăciunii am primit acest nume, dar…cuvântul „strigăt” mi se părea cam ciudat, si am întrebat pe Domnul „De ce acest cuvânt?”. Atunci Domnul mi-a amintit de strigătul lui Ioan Botezătorul care spunea „Pregătiți calea Domnului, neteziți-I cărările” si de acel strigăt al orbului Bartimeu care n-a-ncetat până ce Isus l-a chemat si i-a dat ceea ce dorea, vederea. Acest strigăt este şi al meu „Doamne, vreau să văd lucrările Tale, vreau să Te cunosc mai mult, vreau să Te simt, vreau să mi te descoperi mie tot mai mult, vreau să mă trimiți acolo unde Tu mă vrei si planul Tău de lucrare să fie făcut in viața mea, vreau călăuza şi lumina Ta la fiecare pas, vreau să îmi trăiesc viața în planul si voia Ta!”.

Ce voi scrie în această pagină? Nu ştiu exact ce voi scrie, ştiu că de multe ori cuvintele mele sunt prea sărace. Însă, mă rog, ştiu şi cred că Domnul îmi va arăta si mă va călăuzi, El îmi va da cuvintele! Numele Său să fie slăvit si lăudat!

“lnima îmi zice din partea Ta: „Caută Faţa Mea!” Şi Faţa Ta, Doamne, o caut!” Psalmul 27:8

„Însă eu sunt totdeauna cu Tine, Tu m-ai apucat de mâna dreaptă; mă vei călăuzi cu sfatul Tău, apoi mă vei primi în slavă.” Psalmul 73:23-24

Lasă un comentariu