O altfel de căutare

Tânăr drag, cu cine cauți să te asemeni? Spre ce exemple îți este îndreptată privirea, care este umblarea ta?

Când îL ai pe Hristos în inimă, ești o făptură nouă, ești fiu de Dumnezeu, ești biruitor în El, ești sare cu putere de a săra, ești lumină în jurul tău!

Da, o lumină puternică, exemplu în vorbire, în purtare, în credință, în dragoste, în curăție; ceea ce faci, să fie făcut cu excelență! De ce? Pentru că ești fiu de Dumnezeu! Cel rău va încerca să te îndepărteze de lumină, să nu mai ai timp de rugăciune, de a studia Cuvântul Domnului, să nu îți mai faci timp de post sau de a merge la casa Domnului.

Poate ți se întâmplă acest lucru, simți că te îndepărtezi de Dumnezeu și nu îL mai simți ca înainte, nu mai simți prezența Sa, nu mai simți bucuria si pacea care o aveai înainte. Drag prieten, caută să vii din nou la Dumnezeu, orice păcat care pune zid de despărțire între tine si El, să fie dat la o parte, să te oprești de pe calea care știi bine ca nu e bună, și să cauți ajutorul și adăpostul Domnului.

Este iertare! Cuvântul spune în 1Ioan 1:9 „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curățească de orice nelegiuire”. Luptă, luptă pentru credință, luptă și caută ceea ce cu adevărat are valoare, ceea ce cu adevarat îți va da pace si bucurie, adevărata fericire, luptă și caută tot mai mult pe Dumnezeu!

O viața nouă, o trăire în Hristos, o lumină! Ai preț în ochii lui Dumnezeu, o mare valoare, caută-L pe El, El se va lăsa găsit.

„Vreau să păzesc orânduirile Tale: nu mă părăsi de tot! Cum îşi va ţine tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după Cuvântul Tău. Te caut din toată inima mea; nu mă lăsa să mă abat de la poruncile Tale. Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta!” Psalmul 119:8-11

Lasă un comentariu