O inimă tare, încrezătoare în Dumnezeu!

O inimă tare în orice vreme, o inimă tare în orice circumstanță a vieții, orice furtună sau val ar veni.

Poate ești într-o situație de grea încercare, privești în jurul tău și nu mai știi unde să alergi sau care este pasul următor de făcut. Ai vrea să înțelegi lucrurile, să găsești o scăpare, o ieșire, să găsești soluția pentru ceea ce îți stă în față.

Sunt situații în viață în care e mai greu de înaintat, situații care îți pun credința la încercare.

Îmi aduc aminte de oameni ai Scripturii precum Iov, care a rămas fără marile lui averii sau copii de care se bucura; Iosif, vândut de frații lui; Daniel, care chiar și în groapa cu lei a ajuns; Estera, care a mers înaintea împăratului punandu-și viața în joc pentru poporul ei sau martirii care viața și-au dat pentru credință!

Acești oameni și mulți alții au rămas încrezători și statornici în credința lor, au avut o inimă tare chiar și în vremuri rele, au avut credință în Dumnezeu și nu s-au lăsat de El, au pășit cu El și au înaintat cu El!

Fii și tu acel om care să rămână în Dumnezeu indiferent de vremurile care vin, adu-ți aminte de tot ceea ce a făcut Dumnezeu pentru tine până acum și nu te îndoi că va lucra și în continuare. Ia-L pe El la drum și încredințează lucrările în mâna Sa, crede că El este cu tine și te va ajuta, îți va da biruință. Cuvântul Său să fie o candelă pentru picioarele tale şi o lumină pe cărarea ta. Strânge acest Cuvânt în inima ta, păzește-L și caută să îl împlinești, îți va da putere si te va întări, te va călăuzi și vei vedea care este calea cea bună si dreaptă.

Nu te îndoi de promisiunile Lui, de făgăduințele Lui, privește în Sus și pășește prin credință, cu inimă tare, încrezător în biruința și victoria Sa în viața ta!

Cei ce se încred în Domnul sunt ca muntele Sionului, care nu se clatină, ci stă întărit pe vecie – Psalmul 125:1

Lasă un comentariu